Huidverbetering met IK skinperfection

 

Het merk

Voor onze huidverbeterbehandelingen werken wij met het merk IK-skinperfection. IK staat voor Infusion Knowledge. Actieve natuurlijke ingrediënten kunnen diep in de huid doordringen en structurele huidverbetering veroorzaken.

IK is zacht voor de huid, daadkrachtig voor het huidprobleem, bevat 0% huidonvriendelijke, geur- en kleurstoffen en beschikt over 100% actieve ingrediënten.

Het zijn groene cosmeceuticals. Een medische behandeling van de huid, maar dan wel natuurlijk, eerlijk en groen.

 

De behandelmethode

IK skin perfection methode is gebaseerd op de Reset behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid. We handelen vanuit het prinicipe dat we elke huid weer gezond kunnen krijgen. In vier fasen vindt doelgerichte huidstructuurverandering op milde maar effectieve wijze plaats.

 

Het programma

We noemen dit het 4 fasen reset healthy programma. Tijdens het reset programma doorloopt u vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Door onze gedegen opleiding is onze IK skin specialist in staat ieder huidprobleem te verhelpen en een passend behandeltraject in te zetten.

 

 

Kennismaking behandeling
Fase 01 Reset program
Fase 02 Healthy program
Fase 03 Perfection program
Fase 04 Vervolg program


Door gedegen opleiding is onze IK skin specialist in staat ieder huidprobleem te verhelpen en een passend behandeltraject in te zetten.

 

Dankzij de innovatieve samenstelling van groene cosmeceuticals is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. De actieve werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat uw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken. U ziet tijdens het Reset programma al snel een zichtbare verbetering van de huidstructuur. Onze IK skin specialist begeleidt u in deze vier fasen. Op een uiterst huidvriendelijke en effectieve manier gaat u samen op zoek naar de perfecte huidconditie.

Een 'IK' behandeling start altijd bij fase 1 om uw huid te 'resetten'. Wanneer u op uw volgende afspraak komt, bekijken wij of uw huid klaar is voor de volgende fase. Mogelijk blijft u dus in dezelfde fase. U kunt er ook zelf voor kiezen om in dezelfde fase te blijven.

 

 

 

 

Netgemak Internetbureau